• Ik zoek werk
    Ik zoek werk

Aan de slag voor jou!

Uitzendburo Doorstroom is een regionaal actief uitzendbureau met vestigingen in Amersfoort, Amsterdam en Hilversum. Wij bemiddelen sinds 1999 zeer succesvol op de regionale arbeidsmarkt. Ben je op zoek naar een baan voor tijdelijk of vast in vermelde regio’s? Laat het ons snel weten. Wij gaan direct voor je aan de slag!

Inschrijven hoe gaat dat?

Schrijf je eenvoudig in. Nadat we jouw contactgegevens ontvangen hebben, nemen wij contact met je op en maken we een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Daarin bespreken we welke baan wij voor je kunnen zoeken. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk om met je persoonlijke gegevens.

Op gesprek

Inschrijven bij Uitzendburo Doorstroom is heel eenvoudig. Heb je een cv, mail deze alvast of neem het mee bij je persoonlijke gesprek.En solliciteer je op een bepaalde functie, neem dan ook jouw relevante diploma’s mee.

Identiteitsbewijs

Voordat je via ons aan de slag gaat, moeten wij een kopie maken van jouw identiteitsbewijs (paspoort of ID kaart) en verblijfsvergunning en werkvergunning, als je niet de Nederlandse nationaliteit bezit.

Het is onze doelstelling om jou met een baan, of een afspraak voor een sollicitatiegesprek de deur uit te laten gaan. Daarom vragen we je om jouw identiteitsbewijs en banknummer mee te nemen naar het persoonlijke gesprek. We kunnen deze gegevens dan meteen vastleggen, als we direct een baan voor je hebben.

Nieuwe vacatures

Wij hebben vacatures van ongeschoold t/m academisch niveau bij vele interessante opdrachtgevers in de regio. Dit zijn onze nieuwste vacatures.

Onze werkwijze

Direct aan de slag voor jouw leuke baan

De werkwijze van Uitzendburo Doorstroom is erop gericht jou zo snel mogelijk aan een leuke baan te helpen. Ons motto is dan ook: Direct aan de slag!

Op onze vestigingen ben je van harte welkom voor een gesprek. Je hoeft geen afspraak te maken. Tijdens het gesprek willen wij meer van je weten, wat voor baan je zoekt, tijdelijk of vast, wat je motiveert en wat je ambities zijn. Samen bespreken wij je baankansen.

Natuurlijk bespreken we ook direct een aantal vacatures die wij in onze regio’s open hebben staan. Zit de baan die jij zoekt daar niet bij, dan gaan wij direct op zoek voor jou door een aantal bedrijven te bellen. Onze doelstelling is jou met een baan of een afspraak voor een sollicitatiegesprek de deur uit te laten gaan.

Voordat je op sollicitatiegesprek gaat of bij het bedrijf in de regio van Amersfoort, Amsterdam of Hilversum gaat beginnen krijg je van ons meer informatie over het bedrijf en het werk. En ook een aantal handige sollicitatietips. Hoe beter je bent voorbereid, hoe groter je kansen.
Contact met Doorstroom

Wilt u direct persoonlijk contact met een van onze medewerkers?