• Onze werkwijze
    Onze werkwijze

Direct aan de slag!

Uitzendburo Doorstroom is een regionaal actief uitzendbureau met vestigingen in Amersfoort, Amsterdam, en Hilversum. Sinds 1999 bemiddelen wij zeer succesvol op de regionale arbeidsmarkt in de regio’s van Amersfoort, Amsterdam en Hilversum. Voor de meest uiteenlopende functies, van ongeschoold tot en met academisch niveau.


Persoonlijke aanpak en compleet dienstenpakket

Wij hebben ruim 20.000 werknemers in ons bestand. Elk van hen hebben wij persoonlijk gesproken. De afgelopen jaren heeft Doorstroom al meer dan 10.000 gemotiveerde mensen aan een leuke job geholpen. Zowel voor tijdelijk als voor vast. Wij verzorgen naast het uitzenden ook payrolling, detachering en werving en selectie. Ons motto voor werknemers en werkgevers: wij gaan direct voor je aan de slag!

 

Het team van Doorstroom

Bij Doorstroom draait alles om mensen. Onze medewerkers stellen zich graag voor.


Onderdeel van Connect B.V.

Uitzendburo Doorstroom is onderdeel van Connect B.V.  Connect is een technisch bemiddelingsbureau dat al decennia actief is op de Nederlandse arbeidsmarkt.

Groot geworden als uitzendbureau, maar inmiddels veel meer dan dat! Met vestigingen door heel Nederland, toegewijde medewerkers en decennia aan ervaring zijn wij er voor mensen en bedrijven in de techniek. In ons vakgebied staat de mens centraal. De juiste medewerkers maken het verschil voor organisaties. Vanuit deze filosofie werkt Connect. Of het nu gaat om een tijdelijke kracht, een vaste medewerker of zzp'er. Sinds 2016 maakt ook Uitzendburo Doorstroom deel uit van de organisatie.