• Ik zoek een medewerker
    Ik zoek een medewerker

Direct voor u aan de slag!

Uitzendburo Doorstroom is een regionaal actief uitzendbureau met vestigingen in Amersfoort en Hilversum. Wij bemiddelen sinds 1999 zeer succesvol op de regionale arbeidsmarkt. Wij kunnen vacatures in de regio’s Amersfoort en Hilversum op zeer uiteenlopende functiegebieden voor u invullen!

Uitzenden met passie

Uitzendwerk is een vak apart. We spreken uit ervaring. De afgelopen jaren hebben we ruim 20.000 kandidaten persoonlijk gesproken en bij bedrijven en organisaties in de regio meer dan 10.000 gemotiveerde uitzendkrachten weten te plaatsen.

Wij zenden uit in de 4 fases, kunnen razendsnel selecties maken met behulp van een geautomatiseerde database van UBplus Uitzend software en hanteren de CAO voor Uitzendkrachten van de NBBU. Uitzenden is en blijft mensenwerk, een gedegen intake gesprek en goede kennis van de opdrachtgever en de vacature leidt tot een goede match. Daar doen wij het voor!

Maximale flexibiliteit

Ook voor het laten verlonen van uw eigen (nieuwe) medewerkers kunt u bij ons terecht. Wij payrollen voor veel bedrijven zodat deze maximaal flexibel zijn en alleen betalen voor de gewerkte uren tegen een zeer scherp tarief. Waarschijnlijk is dit ook voor u een tijd- en kostenbesparende oplossing. Graag maken wij een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek over payrolling.

Onze werkwijze

Hoe werkt Uitzendburo Doorstroom voor u als opdrachtgever?

De werkwijze van Uitzendburo Doorstroom is erop gericht om uw vacature snel en efficiënt in te vullen. Waarbij wij graag het initiatief en u werk uit handen nemen.

Aanvraag

U kunt ons inschakelen voor al uw vacatures, van ongeschoold tot en met academisch niveau in de regio’s van Amersfoort en Hilversum. Onze kracht is dat we ons nadrukkelijk richten op de lokale arbeidsmarkt. Samen met u bespreken we uw vacature, zodat we een duidelijk beeld krijgen van uw wensen en eisen. Vervolgens selecteren we potentiële arbeidskrachten in vermelde regio’s op hun specialiteit.

Communicatie

Wij streven naar duidelijkheid, openheid en snelheid in de communicatie. De afspraken die wij met u en onze uitzendkrachten maken komen wij stipt na. Van u en onze uitzendkrachten verwachten wij hetzelfde. Het plezier wat wij in ons werk hebben stralen wij uit.

Administratie

Het duidelijk vastleggen van afspraken is onderdeel van ons werk. U ontvangt een bevestiging waarop alle gemaakte afspraken staan vermeld. Wekelijks ontvangt u van ons een factuur als het urenbriefje van de uitzendkracht door u (online) is ondertekend en bij ons is verwerkt. Voor vragen of het doorgeven van wijzigingen kunt u onze vestiging altijd bellen. Mailen kan natuurlijk ook.

Contact met Doorstroom

Wilt u direct persoonlijk contact met een van onze medewerkers?

Verstuur uw vraag of vacature

Doorstroom beschikt over een bestand met meer dan 20.000 kandidaten. Van ongeschoold tot en met academisch niveau. In eerste instantie raadplegen wij dit uitgebreide kandidatenbestand. Stuur ons uw vacature en wij nemen snel contact op met een aantrekkelijk aanbod.

Neem contact op
v
Versturen