Doorstroom blijft open, maar neemt maatregelen...


Ook bij Doorstroom zetten we ons in voor het beperken van de verspreiding van het coronavirus. Daarom informeren we je over een aantal beslissingen die we hebben genomen naar aanleiding van het virus. Doorstroom blijft voorlopig nog fysiek open maar zullen we onze dienstverlening vooral telefonisch en online aanbieden. De meeste medewerkers van Doorstroom werken momenteel thuis maar zijn “gewoon” bereikbaar. Deze situatie zal in ieder geval tot 6 april van kracht zijn.

Belangrijke informatie:

  • Bezoek aan de vestiging of opdrachtgevers is in principe niet mogelijk. In geval van nood uiteraard even overleggen.
  • Je kan je vragen gewoon bij ons kwijt. We kunnen alleen niet garanderen dat jouw vaste contactpersoon deze behandelt.
  • Urendeclaraties kunnen via de normale manier verwerkt worden en uiteraard gaan ook de betalingen door.
  • Werk je via Doorstroom? Neem direct contact met ons op als er, om welke redenen dan ook, wijzigingen komen in je werkzaamheden, bijvoorbeeld omdat je de werkzaamheden anders (vanuit huis) gaat uitvoeren, het werk gaat ophouden of jij wil of moet stoppen.


Wij treffen deze maatregelen naar aanleiding van de aanwijzingen van de overheid, zoals het RIVM, te vinden op rivm.nl/coronavirus/covid-19. We raden je aan de ontwikkelingen rond het coronavirus en de aanwijzingen vanuit de overheid ook zelf te volgen.

Mocht de situatie in de komende periode wijzigen waardoor we eventueel nieuwe maatregelen moeten treffen, dan informeren we je hier zo snel mogelijk over.

Met vriendelijke groet,

Caroline Meijer
Algemeen directeur