Wat moet je doen als je ziek bent?

Ben je uitgezonden via Doorstroom en ben je ziek, meld je dan ziek voor 09.00 uur bij de opdrachtgever en daarna bij de Doorstroom vestiging. Onze vestigingen zijn geopend van 8.30 tot 17.30 uur, buiten deze openingstijden kun je inspreken op ons antwoordapparaat.

Na jouw ziekmelding melden wij je ziek bij FlexCom4. Zij zorgen dan voor de betaling en controle. Zorg dat je thuis bent voor een eventuele controle door de bedrijfs-arts. Vragen over de dienstverlening van FlexCom4? Bel 024-3741666. Alle informatie vind je in het verzuimreglement.

Beter melden

Ben je weer beter? Bel dan met 024-3741666 en houdt je BSN (Burger Service Nummer) bij de hand. Het is belangrijk dat je op tijd belt als je beter bent. Doe je dit niet dan kan je uitkering (tijdelijk) worden verlaagd of loop je de kans dat je teveel ontvangen uitkering moet terugbetalen. Bel uiteraard ook met Uitzendburo Doorstroom en je opdrachtgever om door te geven dat je weer kunt werken.

Veiligheid

Uitzendburo Doorstroom is VCU gecertificeerd. Wij streven naar een veilige werkplek voor al onze uitzendkrachten en informeren je vooraf over mogelijke gevaren. Op de Veiligheidsinstructiekaart lees je meer over veiligheid en het voorkomen van letsel. Jaarlijks worden de opdrachtgevers bezocht en worden de risico’s opnieuw in kaart gebracht. Zie voor meer info www.vca.nl.