Vacature vinden

Direct aan de slag voor jouw leuke baan

De werkwijze van Uitzendburo Doorstroom is erop gericht jou zo snel mogelijk aan een leuke baan te helpen. Ons motto is dan ook: Direct aan de slag!

Loop gewoon binnen

Op onze vestigingen in Amersfoort en Hilversum ben je van harte welkom voor een gesprek. Je hoeft geen afspraak te maken. Tijdens het gesprek willen wij meer van je weten, wat voor baan je zoekt, tijdelijk of vast, wat je motiveert en wat je ambities zijn. Samen bespreken wij je baankansen.

Natuurlijk bespreken we ook direct een aantal vacatures die wij in onze regio’s open hebben staan. Zit de baan die jij zoekt daar niet bij, dan gaan wij direct op zoek voor jou door een aantal bedrijven te bellen. Onze doelstelling is jou met een baan of een afspraak voor een sollicitatiegesprek de deur uit te laten gaan.

Voordat je op sollicitatiegesprek gaat of bij het bedrijf in de regio van Amersfoort of Hilversum gaat beginnen krijg je van ons meer informatie over het bedrijf en het werk. En ook een aantal handige sollicitatietips. Hoe beter je bent voorbereid, hoe groter je kansen.