Vacature vinden

Urenbriefje, belangrijk voor loon en vakantie

Urenbriefje downloaden

Graag duidelijk invullen met vermelding van je naam, naam opdrachtgever, eventueel project, weeknummer en data. Als je overuren of onregelmatige uren (in ploegen) hebt gewerkt, ook het percentage vermelden.

 

Voor het downloaden van het urenbriefje is Acrobat Reader nodig. Download Acrobat Reader Acrobat reader

Reserveringen (vrije dagen/uren en vakantie) Wil je vrije dagen, vrije uren of een vakantie opnemen, overleg dit dan eerst met de opdrachtgever en vermeld dit ook op het urenbriefje.

Witte, roze en geel Het witte deel van je urenbriefje is voor Uitzendburo Doorstroom, het gele deel voor jou en het roze deel voor de opdrachtgever.

Inleveren urenbriefje Je urenbriefje moet altijd ondertekend zijn door de opdrachtgever. Zorg er voor dat het ondertekende urenbriefje uiterlijk op maandag voor 12.00 uur binnen is op de Doorstroom vestiging die jou uitzendt. Je kunt het natuurlijk komen brengen, per post versturen, e-mailen of door de brievenbus gooien. Het leukste vinden we het als je op vrijdagmiddag na je werk je urenbriefje komt brengen en ons vertelt hoe je week was. Wij zorgen voor een hapje en een drankje op de Doorstroom vestiging.

Snelle loonbetaling Als we je urenbriefje voor maandag 12.00 uur ontvangen hebben, zorgen wij er voor dat je netto- loon diezelfde middag wordt overgemaakt naar je bankrekening. Afhankelijk van de snelheid van jouw bank staat je loon diezelfde middag al op je rekening! Dezelfde middag ontvang je per e-mail ook je loonstrook.