Vacature vinden

Intercedenten Doorstroom Hilversum

Bij Doorstroom draait alles om mensen. Onze medewerkers stellen zich graag voor.

Racha Saja
Racha Saja

E-mail:
Functie:
Werkervaring:

IN Twitter

racha@doorstroom.nl
Intercedente
Racha heeft ruim 5 jaar ervaring in uitzendwerk en versterkt sinds 1 januari 2012 het Doorstroom-team in Hilversum. Enthousiast, energiek en een echte aanpakker, zo is Racha het best te omschrijven. De slogan van Uitzendburo Doorstroom, ‘Direct aan de slag’, is haar dan ook op het lijf geschreven. Grote passies van Racha zijn mode en het maken van stedentrips naar o.a. Barcelona, Madrid, Parijs en Milaan. Kortom, Racha is een reislustig type die het elke keer opnieuw een uitdaging vindt om werknemers en werkgevers snel en goed van dienst te zijn.

 
Olivier Geelhuysen
Olivier Geelhuysen

E-mail:
Functie:
Werkervaring:

IN Twitter

olivier@doorstroom.nl
Intercedent
Olivier werkt sinds oktober 2016 bij Doorstroom in Hilversum. Hij heeft ervaring als intercedent bij andere uitzendorganisaties en kent de regio goed. Olivier heeft de opleiding Sport & Management en Marketing & Communicatie gedaan en daarnaast diverse cursussen gevolgd. Hij organiseert in zijn vrije tijd feesten en partijen. Olivier is gedreven, enthousiast en een doorzetter.

 
Ruben van der Stroom
>Ruben van der Stroom

E-mail:
Functie:
Werkervaring:

INTwitter

ruben@doorstroom.nl

Ruben begon bij een regionale uitzendorganisatie als intercedent en groeide door naar de functie van bureaumanager. Als commercieel manager en rayonmanager bij een landelijke uitzendorganisatie coördineerde en begeleidde hij diverse vestigingen. Onder het motto "Carpe Diem" startte Ruben in juli 1999 met succes zijn eigen Uitzendburo Doorstroom. Ruben’s passie is muziek maken met Zuid –Afrikaanse djembe trommels.