Vacature vinden

Intercedenten Doorstroom Amersfoort

Bij Doorstroom draait alles om mensen. Onze medewerkers stellen zich graag voor.

Jessica van Straten
Jessica van Straten

E-mail:
Functie:
Werkervaring:

IN Twitter

jessica@doorstroom.nl
Intercedente
Jessica werkt sinds februari 2016 bij Doorstroom. Zij heeft veel ervaring als recruiter bij een IT bedrijf en na haar studie secretaresse/management assistente veel ervaring opgedaan bij diverse bedrijven.
In haar vrije tijd traint ze (hulp)honden en heeft hiervoor ook de Opleiding Kynologisch Gedragstherapeut en instructeur gevolgd. Jessica is enthousiast, gedreven en komt snel tot de kern. Zij luistert goed naar de wensen van haar opdrachtgevers en kandidaten en weet zo een perfecte match te maken. Op zoek naar een (nieuwe) baan of medewerker? Jessica regelt het voor je!

 
Olivier Geelhuysen
Olivier Geelhuysen

E-mail:
Functie:
Werkervaring:

IN Twitter

olivier@doorstroom.nl
Intercedent
Olivier werkt sinds oktober 2016 bij Doorstroom in Hilversum. Hij heeft ervaring als intercedent bij andere uitzendorganisaties en kent de regio goed. Olivier heeft de opleiding Sport & Management en Marketing & Communicatie gedaan en daarnaast diverse cursussen gevolgd. Hij organiseert in zijn vrije tijd feesten en partijen. Olivier is gedreven, enthousiast en een doorzetter.

 
Ruben van der Stroom
>Ruben van der Stroom

E-mail:
Functie:
Werkervaring:

IN Twitter

ruben@doorstroom.nl

Ruben begon bij een regionale uitzendorganisatie als intercedent en groeide door naar de functie van bureaumanager. Als commercieel manager en rayonmanager bij een landelijke uitzendorganisatie coördineerde en begeleidde hij diverse vestigingen. Onder het motto "Carpe Diem" startte Ruben in juli 1999 met succes zijn eigen Uitzendburo Doorstroom. Ruben’s passie is muziek maken met Zuid –Afrikaanse djembe trommels.