Nieuwe site Uitzendburo Doorstroom

De site van Doorstroom is helemaal vernieuwd. Is nu nog overzichtelijker en persoonlijker met nog meer mogelijkheden informatie te delen via social media.
Nieuw zijn de sollicitatietips en “De column van…”. Gebleven is de heldere uitleg over onze dienstverlening en persoonlijke informatie over Doorstroom. Verder is ons logo opgefrist en de huisstijl aangepast. Kan zeker weer minstens 12,5 jaar mee. 

Nadere kennismaking met Manon

Manon Kluvers werkt sinds juni 2010 als Intercedente bij Doorstroom in Amersfoort. Zij heeft ervaring als verkoopster/assistent bedrijfsleidster in de mode en bij retail- organisaties als commercieel medewerkster binnendienst. Manon heeft een MBO opleiding Mode Commercie en volgt nu de opleiding Personeel en Arbeid. Zij is helemaal op haar plek bij Doorstroom. Manon is vriendelijk, enthousiast, gedreven en zeer dienstverlenend. Het is haar uitdaging voor al haar uitzendkrachten een leuke baan te vinden. 

12,5 jarig bestaan Doorstroom

Op 1-1-2012 bestaat Uitzendburo Doorstroom 12,5 jaar! Reden voor een feestje. Wij hebben een goede naam opgebouwd bij zowel opdrachtgevers als uitzendkrachten. Uiteraard voldoen we aan alle gestelde eisen, zijn VCU gecertificeerd en worden jaarlijks gescreend. Het is snel gegaan! Wij hebben nog steeds klanten van het eerste uur en komen nog steeds uitzendkrachten tegen die in 1999 door ons zijn uitgezonden en nu weer op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Wij zijn trots op deze prestatie en zien de toekomst zonnig tegemoet. Op naar het 25-jarig bestaan!

Column Ruben van der Stroom

Ruben van der Stroom is oprichter en directeur/eigenaar van Uitzendburo Doorstroom. Hij werkt sinds 1988 in de uitzendbranche en heeft veel ervaring. In deze column geeft hij uitleg over zaken die voor jou van belang kunnen zijn als uitzendkracht.
 
Reserveringen: als uitzendkracht bouw je reserveringen op over elk uur dat je werkt. Dit is 8% vakantiegeld, 10,34% vakantiedagen en 0,6% voor kort verzuim. Feestdagen krijg je van Doorstroom 100% doorbetaald als je op die dag zou moeten werken. Reserveringen vraag je op bij de Doorstroom vestiging. Dat kan via de telefoon, mail of via je urenbriefje. Wanneer is het voor jou het voordeligst om je reserveringen te laten uitbetalen? Lees meer…

18.000e kandidaat ingeschreven

Op 30 mei 2011 schreven wij de 18.000e kandidaat in. Robbert, 35 jaar uit Amersfoort reageerde op een vacature op onze site en heeft na het intakegesprek op onze vestiging in Amersfoort 2 sollicitatiegesprekken gevoerd bij verschillende bedrijven. Bij het tweede  bedrijf is hij aangenomen! Doorstroom doet veel aan werving van goede kandidaten. O.a. door samenwerking met een bedrijf dat er voor zorgt dat onze vacatures goed vindbaar zijn op internet en maandelijks worden de zoekwoorden aangepast (Google Adwords). Inmiddels staat de teller al weer op 18.500. Allemaal persoonlijk gesproken kandidaten uit de regio Amersfoort en Hilversum. Op naar de 19.000e kandidaat!
 
Tevredenheids onderzoek
In augustus hebben wij, voor het eerste sinds 1999, een tevredenheids onderzoek gehouden onder onze klanten en uitzendkrachten. De uitzendkrachten waarderen onze dienstverlening met een 8 en de klanten waarderen ons met een 7.5. Rapportcijfers om trots op te zijn! De aanbevelingen die wij hebben ontvangen om de dienstverlening nog verder te verbeteren hebben wij overgenomen. Iedereen hartelijk bedankt voor het invullen van dit onderzoek. De winnaar van de cadeaubon wensen wij veel plezier met zijn prijs.