Werving en selectie

Werven

In eerste instantie raadplegen we ons uitgebreide kandidatenbestand. Mocht het zo zijn dat wij de juiste kandidaat voor jouw vacature niet direct beschikbaar hebben, dan worden alle mogelijke (online) wervingsmiddelen ingezet om zo snel mogelijk de juiste kandidaat te vinden. Denk hierbij aan jobboards op het internet, Google Ads, advertenties in dag- en weekbladen, raamadvertenties, (sociale) netwerken, acties en flyers. Ook (online) advertenties met jouw bedrijfsnaam en/of logo behoren tot de mogelijkheden.

Selecteren

Met de kandidaten bespreken wij uitvoerig wat hun wensen en eisen zijn met betrekking tot de vaste of tijdelijke baan die ze zoeken. Deze gegevens worden opgenomen in ons geautomatiseerde systeem waarmee we snel en efficiƫnt selecties kunnen maken. Ons motto is niet voor niets 'direct aan de slag'.

Diverse flexmogelijkheden

Met ons kun je alle kanten op: Doorstroom is een uitzendbureau dat uitzendt in de vier fases van de NBBU CAO en diverse mogelijkheden biedt voor werving, selectie en detachering. Voor het opleiden van onze uitzendkrachten of jouw eigen medewerkers hebben wij een samenwerkingsverband met een opleidingsinstituut.